Нашите продукти са разработени от специалисти в областта на медицината и допринасат за поддържане на вашето здраве. Пластирите украпват тялото при различни страдания, но и повишават значително качеството на живот на хората без оплаквания.  Произведени са чрез TTS – трансдермална вълнова технология (абсорбция без загуба, директно чрез кожата). Лесно и практично усвояване през кожата без натоварване или загуба в храносмилателната система.

Кой продукт е подходящ за мен?

Night Glu

Съставките женшен и глюкозамин са доказан имуностимулатор. Подпомагат метаболизма и правят тялото устойчиво на стрес или вируси. Премахва неприятните болки при дискови хернии, болки в крайниците, мигрена, кръвно налягане, заболявания на бъбреците, кожни проблеми, очно налягане, разширени вени, диабет  и бронхиални проблеми. Пластирът се поставя на болезненото място или на дясната плешка за срок от 48 часа, след което се подменя с нов.

Slim Style

Това е пластир с размер на пощенска марка, която се поставя върху кожата. Той контролира храненето, ускорява метаболизма и го балансира. Това е вашият контрол на теглото! Пластирът се поставя на рамото или бедрото за срок от 24 часа, след което се подменя с нов.

Витамин B12 играе централна роля в множество телесни процеси. За да функционира една клетка оптимално, тя зависи от малки количества витамин. Витамин В12 участва в синтеза на ДНК, клетъчното делене и образуването на кръв. Подпомага и укрепва нервната система. Пластирът се поставя зад ухото за срок от 24 часа, след което се подменя с нов.

Мелатонинът е мощен антиоксидант с противовъзпалително действие. Подпомага имунната система и насърчава съня. Препоръчва се за успокоение, релакс, разстройсва на съня. Пластирът се поставя зад ухото в рамките само на нощта  6-10 часа.

Омега-3 EPA и DHA са необходими за различни функции в тялото като основни градивни елементи за мозъка, очите и нервите. Подпомага имунната система. Пластирът се поставя на плешката за срок от 24 часа, след което се подменя с нов.

Витамин D3 5000 IU, Витамин K2 (MK-7) 120 mcg, Магнезий 250 mg, Витамин C 250 mg. Подпомагат и укрепват цялостно организма при дефицит на витамини. Защитава от вирусни инфекции. Пластирът се поставя зад ухото за срок от 24 часа, след което се подменя с нов.

Колагенови пластири с екстракт от морски водорасли и Q10 . Подобряват значително еластичността на кожата и подмладяват и изглаждат финните бръчки. Пластирът се поставя в горната част на ребрата за срок от 24 часа, след което се подменя с нов.

Колагеновите антиейджинг маски  озаряват лицето и подобряват структурата на кожата. Използва се по една маска седмично.

Face lifting mask by Lumier e подходяща за всеки тип кожа, когато вече започва да се забелязва отпускане на контура и образуване на двойна брадичка.

Omnicoff Classic съдържа специално кафе с уникален вкус. Освен подбраните сортове кафе съдържа женшен, гуарана, колаген и Dandelion – глухарче. Има диуретични свойства и помага за детоксикацията на черния дроб. Съдържа антиоксидантни вещества, подобрява храносмилането и поддържа нивата на кръвната захар.

Omnicoff Late съдържа специално кафе с уникален вкус. Освен подбраните сортове кафе съдържа женшен, гуарана, колаген и Dandelion – глухарче. Има диуретични свойства и помага за детоксикацията на черния дроб. Съдържа антиоксидантни вещества, подобрява храносмилането и поддържа нивата на кръвната захар.

Omnicoff Mocha съдържа специално кафе с уникален вкус. Освен подбраните сортове кафе съдържа женшен, гуарана, колаген и Dandelion – глухарче както и сурово какао. Има диуретични свойства и помага за детоксикацията на черния дроб. Съдържа антиоксидантни вещества, подобрява храносмилането и поддържа нивата на кръвната захар.

One more Pawsy серия Pawsy ще ви помогне да подобрите здравето, хигиената и качеството на живот на вашите домашни любимци!

GlutaMore Елексирът на младостта и здравето
Глутатионът е антиоксидант, който балансира свободните радикали в тялото ни. Именно те увреждат на клетъчно ниво имунната система и са главната причина за рак, артеросклероза, колит, глаукома, Алцхаймер, уцерозен колит, болест на Паркинсон и много др.

bg_BGBulgarian